Sunday, 13 November 2011

Games Story di Android Market

Salam satu blogger...


Malam nie kiter ade mood hepi sket...Tau ke sebab aper..??? Mungkin kiter x pernah citer lagi kan kiter keje ikut shift...ada 2 shift..malam dan siang..keje 12 jam tau...Semenjak 2 menjak nie kiter dah macam rasa letih je bila keje malam..mata x menahan tau...kekadang rasa macam nak tongkatkan mata nie ngan lidi menyapu..err..panjang la sangat kan...ahh..pencolek gigi pun boleh la...asalkan ku tongkat..dah x menahan nak mencelik..minggu nie dan minggu depan giliran kije shift malam la...huhuhu...tapi malam nie last..esok dah cuti..tu la mood kiter pun macam hepi jer neh...macam nak loncat sampai ke syiling...tapi mustahil la kan...ushar badan la....jangan kata nak sampai syiling..nak angkat lulut pun blom tentu lepas...muahahahhaa..aduhaiii...bila la nak kurus nie.....haaa stopp..stoppp...malas layan bab nak kurus2 nie...huh!


Ok la..berbalik pada tajuk entry kiter yg tah haper2 tu lak...dah tua2 nak main games lagi ker???ishh..x sedor diri jugak mak budak nie kan...ahhh..ade haku kesah ker..???Mak budak ler kene main games..banyak masa terluang..korang yg budak2 tu gi blaja..berlenjan ngan buku2 tu dulu..nie asik melekap di muka buku jer...hehehhe...


Games yg kiter nak citer nie ada kat smart fon atau tablet yg mengunakan OS Android..Cik hubby kiter kan hadiahkan kiter Galaxy Tab masa besday yg lepas..Kiter pun cuba la download games story nie kat market Android...games story nie macam games kat FB tu la..farmville..Cafe World dan sebagainya tu  la...Di antara games yg ade ialah macam Farm Story/Fashion Story/Empire Story/Nightclub Story, Restaurant Story, Bakery Story/City Story..haa..kiter layan 2 jer..Restaurant Story ngan Bakery Story...heheh..kang layan semua mau terkangkang x buat keje umah lak...huhuhu..ketagih tau main games nie..macam kene ganja je layaknya...huhu


                   Nie la rupanya Restaurant Story kiter...muahahahha...


                          Yang nie lak Bakery Story.....


Hishhh..dah la kat umah nak masak2...cik hubby pun kijer memasak...main games pun masak gak???
Tah la..tak tau nak jawap...bye...


pssssttt:: ade sape2 yg main games nie add la kiter tau...myra2002




Photobucket

2 comments:

Ini Kisah Tia said...

henpong Tia tak canggih la pulok .. hehee ..
kak , betol ke akak nak Tia edit blog akak?
yelah , kut2 akak saje nak cucuk kasi usik2 Tia ke .. ngee ~~

fiQ'Ra said...

wahhh...game ni mcm pernah nmpak.. hehe, housemate main ~

 
Design by www.duniashida.com Reserved to Puan Salmiah's Blog