Tuesday, 28 June 2011

Missing In Action???



Assalamualaikum...Salam Satu Blogger...

Hati kiter x berapa nak tenang la ari nie...Boleh ke kiter meluahkan kat sini??boleh ker....??

Sebenornya semalaman kiter ngan rakan2 sekerja kiter sedang memikirkan tentang KEHILANGAN..bukan selipar yg hilang tau..nie berkenaan seseorang..Seorang rakan sekerja jugak...entah kemana beliau menghilangkan diri..tiada kabar berita dah masuk 2 minggu..Rakan sekerja kiter tu pompuan tau..dah kawen n ada anak 2...Apa yang membuatkan kehilangannya jadi misteri...???

Kerana...dah la dia hilang secara tiba2...anak2nya jugak turut lesap..pengasuh anak2nya jugak turut tercari2..tak ke sekolah ??kemana ilangnya mereka ini..utk pengetahuan korang rakan kiter nie..bukannya seorang yg bermasaalah..Beliau bukan yang jenis suka ponteng keje sesuka suki jer..tapi..skrg beliau x hadir dah 2 minggu...tanpa apa2 notis...henfon pun off...Terputus hubungan langsung...emm..Beliau nie bukan saja rakan sekerja..malah merangkap jiran setaman kiter...selorong umah kiter...

kiterorg buntu memikirkannya..boss kiteorg dah hantar mail ke HR department..untuk susulan lanjut..

Apa yang kiteorg boleh buat sekarang hanyalah mendoakan keselamatan beliau sekeluarga..semoga Allah

melindungi mereka dari segala bahaya...
Photobucket





Dah bace ke..??jangan la segan2..sila la komen..


11 comments:

shidah2020 said...

huh ? pelik la . . hmmm . . walau di manapn mereka berada , moga Allah lindungi mereka . . amin . . insyaAllah . .

Kak Sal said...

amin...insyaAllah..semoga mereka selamat..nanti akak update jika sudah tahu apa yg berlaku...

me_nazri said...

initak main2 kan? pelik..dia balik kampung kot....

Kak Sal said...

kalau dia balik kg pun x kan dia x sayangkan kerja dia...3 hari absent tanpa notis pasti akan kene terminate..dia ada seorg yg sayang pada kerjanya..

mohd sasuke said...

semoga mereka dilindungiNya

lagenda said...

Mudah2an tak ada apa2lah yg berlaku kpdnya ye mami. Masalah keluarga kot..

yana halim said...

sape kak sal? yana kenal ke? risaunya jadi mcm nie...

Kak Sal said...

Lagenda-mungkin juga masaalah keluarga..tapi entah la kan...

Yana..rasa2nya yana x kenai...memang risau ler..sampai skrg tiada kabar berita...

Ini Kisah Tia said...

memang agak pelik . tetiba je hilang ..

Kak Sal said...

ada sket kisah yg dah mula terbongkar..tapi mcm x berapa nak pasti la..emm..apa2 pun kami masih mendoakan dia selamat...

adan said...

semoga dia dijauhkan dari perkara buruk.. memang pelik gak klu tiba2 hilang..

 
Design by www.duniashida.com Reserved to Puan Salmiah's Blog