Wednesday, 25 May 2011

PEMILIHAN UNTUK BLOGLIST HEART OF BEAUTY

Rajin sungguh kiter pepagi nie..dah buat blog walking...sesambil jenjalan tu terjumpa lak blog Cik Aishah dan suke ngan blognya yg menarik tu kiter pun jadi la follower..kebetulan ada lak pemilihan blog yg dianjurkan oleh Cik Aishah kiter pun teringin la nak join...pemilihan tu simple mimple jer..kiter x perlu buat apa2 pun..coz salah satu kategori yg Cik Aishah nak tu kiter dah ade...emm..blog POLKADOT hehehhe...kebetulan je kan..background blog kiter nie ada polkadot...boleh kot join....try ajer la kan....emmm..apa lagik ekks syaratnya...blog dah follow..banner dah letak..kategori dah pilih...emm..nak tag 3 org kawan yer..jab nak ushar sapa yg nak tag...emm..3 org nie boleh kot kan...:
1.Yana Abd Halim
2.Hidayah
3.IenaZarina
yess!!ketiga2 mereka sudah diberitahu tentang tag nie...maka selesai la sudaaa...Cik Aishah nanti datang sini tengok yer....

1 comment:

Nor Aishah said...

terima kasih sbb join..sorry sbb lambat reply back...

 
Design by www.duniashida.com Reserved to Puan Salmiah's Blog