Saturday, 28 May 2011

GIGIH BERBLOGWALKING





Malam neh kiter gigih sungguh berblogwalking...Baru la kiter tau seronok rupanya berjalan2 ke blog org nie eks..baru la minda terbuka luas..dulu2 kiter x tau pun nikmat berblogwalking nie...tau terperuk dalam blog sendiri jer..post entry untuk diri sendiri...hehehe..senang cakap perasan ler tu...Sebelum kiter start berblog..kiter memang ada blog yg selalu/suka kiter kunjungi..yg pastinya blog yg popular la kan..bila kiter dah ada blog sendiri kiter pun menziarah la blog mereka yg popular tu..kononnya nak berkawan la kan...emm..rupanya salam perkenalan kiter x diendahkan langsung..kiter follow mereka..tapi mereka jangan kata nak follow..nak balas ziarah pun x pernah...sejak dari situ la kiter malas nak blogwalking..tapi mlm nie..semangat baru dah datang..kiter dapat kawan2 blogger yg baru...yg peramah..yg sudi datang menziarah...sukeeee...start dari mlm nie..kiter nak buang semua blog2 popular yg tertempek dalam blog kiter tu..dan nanti kiter akan letak blog kawan2 kiter yg rajin datang menziarah kiter..dan yg rajin menghapdet blog mereka...di samping blog2 yg kiter rasa sanad2 best giteww...Mcm2 la yg kiter jumpe masa blogwalking..mcm2 info dan idea utk buat entry..mulai sekarang kiter akan teruskan blogwalking bila ada masa terluang...chaiyok!chaiyok!

3 comments:

Mr iz said...

semaangat yang macam ni la bagus kak sal.... saya pu baru juga ... kita yang tak popular macam tu le kekadang jadinya.... he he he...tips satu... kak sal kalau dah singgah tu baca dan terus komen lagi orang tu akan menghargai nya.. dan makin rapat jadinya kak sal... he he he... sama sama lah kita bantu membantu... kan amalan mulai...tak gitu kak sal kan.... apa kak sal cakap td .....saiyooo....saiyooo.... eh salah la pulok ni..he he he....chaiyok!chaiyok!... kak sal...yeaaa...he he he

yana halim said...

chaiyok kak sal. hidup blogwalking! wakaka....esok yana dtg kulim tauuu....

Kak Sal said...

mr.iz..hehe..sori..k.sal baru sedar yg k.sal kena check komen2 dalam entry k.sal..tu pasal la baru ari nie k.sal reply komen mr.iz..

Yana...ada datang makan char kuey tiaw tak?? I'm waiting ur call...tapi x de pun.....:(

 
Design by www.duniashida.com Reserved to Puan Salmiah's Blog