Wednesday, 25 May 2011

KOMEN LELAJU BLOG NOHISME

Waaaa..2-3 menjak nie kiter asek buat N3 ala2 join contest gitu khennn...hahaha..tapi kali nie kiter di Tag oleh Yana Abd Halim nampak macam menarik la jugok offer Noh tu kan..best jugak la kalau ternampak blog kiter yg x seberapa nie menenggek kat blog org kan..ala2 bangga gitu laa...walaupun bukan kat blog popular tapi blog Noh nie lebih mantap dari blog kiter yg setahun jagung nie...hehehe...Noh ooo Noh akak join tauuu..ko jangan x memandang pulak...walaupun blog akak x berisi tapi badan akak berisi tauuu...hahahah...*bunyi ala2 ugut*
errr..apa syarat2 dia kasi...emm..jab nak pi follow..lupa lak...kuikuikui...ok..dah follow..entry selaju 180km sejam dah taruh...emm...nak tag saper eks..
1.kyla
2.EinaZarina
komen--->> SENANG LOADING X BERAT MACAM BLOG AKAK NIE....huhuhu
emm..cemana Noh ok tak akak buat nie...???? ok kann kannn kannnn......

4 comments:

Mrs. Farhan said...

dtg singgah sini.congrats kak. =)

Dari Sudut Dapurku said...

thanks Farhan...hehe

Mrs. Farhan said...

Akak, akak nak wat dalam bentuk gif atau gmbr biasa?? Saya edit dalam photoscape. Sbb yg tu mudah sikit dr photoshop. Kalau akak nak saya buatkan, boleh je. Hehehhe =)

Kak Sal said...

farhan..thanks ya..akak try buat ngan photoscape..heehe..jadi buruk2...

 
Design by www.duniashida.com Reserved to Puan Salmiah's Blog