Saturday, 10 November 2012

Kek Besday Untuk Arman Haziq

Salam satu blogger..

Nie kira N3 dah hampir2 basi la..heheh..tengah ada mood nak menulis ni kan..lantak le sekali kluar 3 N3 pun..Jangan risau..entry pendek jer..30hb okt 2012 yg lepas adalah hari lahir anak lelaki ke2 kiter..Dari awal lagi kiter dah berazam nak buat kek besday sendiri untuk Arman Haziq..bukan ape..sejak kiter berjaya buat kek coklat moist layer cheese tu *pasal kek nie nanti cerita di lain entry* kiter bersemangat nak buat kek sendiri untuk majlis anak2..kiranya nie percubaan pertama kiter la..agak comot sket..*macam comot byk je*
tapi masih boleh di perbaiki di masa akan datang..belajar melalui kesilapan kan..lagipun banyak idea datang mencurah2 nie..tinggal kiter nak merealisasikannya jer..insyaAllah..kiter akan cuba slow2...



Taraaaa...nie hasil kerjatangan kiter yg pertama..huduh bebenor kan..x pe..kita akan cuba lagi nanti..semangat nie..lagipun seronok tengok anak potong kek hasil dari air tangan sendiri..terasa nikmatnya..



Photobucket

1 comment:

arilimpian said...

terbaik...http://arilimpian.blogspot.com/

 
Design by www.duniashida.com Reserved to Puan Salmiah's Blog